مهاجرت تکنیسینهای برق و الکترونیک به استرالیا
استرالیا دومین اقتصاد بزرگ جهان از لحاظ ثروت است و صنایع خدماتی و فنی حدود 70 درصد از تولید ناخالص داخلی را تشکیل میدهد و بیش از 79 درصد از نیروی کار این کشور در این قسمت مشغول به کار هستند. افراد با حرفهها، فرهنگها و مهارتهای مختلف در این بخش امکان فعالیت دارند که تکنسینهای برق و الکترونیک نیز در این بخش قرار میگیرند.
در سالهای اخیر، مهاجرت به استرالیا مورد توجه بسیاری از تکنسینهای برق یا الکترونیک در سراسر دنیا قرار گرفته است، زندگی در یک کشور مدرن، با ثبات اقتصادی و سیاسی از انگیزههای اصلی بسیاری از این متقاضیان میباشد.
مهاجرت فوق دیپلم برق و الکترونیک به استرالیا
شاید بسیاری از فارغ التحصیلان مقطع کاردانی امیدی به مهاجرت نداشته باشند یا شانس خود را به دلیل نداشتن مدرک مهندسی کم میدانند اما باید بدانید که نه تنها امکان مهاجرت به استرالیا برای تکنسینها و فوق دیپلم وجود دارد بلکه شرایط به مراتب راحتی نسبت به مهندسان دارند. فارغالتحصیلان رشتههای برق قدرت و الکترونیک در مقاطع کاردانی به بالا در صورت داشتن سابقه کاری مرتبط با بیمه میتوانند برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای مهارتی Skill Worker استرالیا اقدام کنند.
مهاجرت کاری تکنسینهای برق و الکترونیک به استرالیا
مهاجرت از طریق ویزاهای مهارتی استرالیا Skill Worker بر مبنی تحصیلات و سابقه کاری شما میباشد، این نوع ویزاها امتیاز محور میباشند و فاکتورهایی مثل سن، تحصیلات، سابقه کاری، مدرک زبان، وضعیت تأهل و … مشمول امتیاز میگردد.
لازم به ذکر است سالانه دولت استرالیا با همکاری اداره مهاجرت لیست مشاغل مورد نیاز این کشور را اعلام مینماید که تکنسین برق و الکترونیک در چند سال اخیر از مشاغل مورد نیاز استرالیا بوده است. با توجه به اینکه متقاضیان ویزاهای کاری برای این مشاغل کم است در نتیجه رقابت کمتری برای این مشاغل وجود دارد و امتیازبندی و شرایط مهاجرت راحتتری نسبت به رشتههای پرمتقاضی مثل مهندسی دارند.
جهت اخذ ویزاهای کاری استرالیا برای تکنسینهای برق و الکترونیک بعد از انتخاب کد شغلی مناسب، متناسب با تحصیلات و سابقه کاری شما، باید برای ارزیابی مدارک تحصیلی و کاریتان اقدام کنید، بدین منظور اداره مهاجرت استرالیا بسته به کد شغلیهای متفاوت سازمانهای مختلفی را متولی ارزیابی کرده است. سازمان TRA (Trades Recognition Australia) ارزیابی مدارک تکنسینهای برق و الکترونیک در سایر گرایشها به صورت تخصصی انجام میدهد.
شرح وظایف مشاغل در استرالیا تفاوتهای جزئی با تعریف مشاغل در ایران دارند و شاید متخصصین در این زمینه را سردرگم نماید، در واقع با توجه به تخصص متقاضیان کد شغلیهای متفاوتی در لیست مشاغل استرالیا در نظر گرفته شده است که با توجه به گستره فعالیت و تخصص تکنیسینهای برق و الکترونیک کد شغلهای متفاوتی برای متخصصان در این زمینه در لیست مشاغل استرالیا وجود دارد که در ادامه به ذکر کدهای شغلی تکنسینهای برق و الکترونیک برای مهاجرت استرالیا و شرح وظایف این کدهای شغلی میپردازیم:
Electrical Engineering Technician تکنسین مهندسی برق / MLTSSL
شرح وظایف تکنسین برق در استرالیا: تست سیستمهای الکتریکی، تهیه نمودارها و جداول، برآورد هزینهها و کمک به مهندسان برق میباشد.
Electrical Linesworker / Electrical Line Mechanic / تکنسین خطوط برق ROL
شرح وظایف تکنسینهای خطوط برق در استرالیا: نصب، نگهداری، تعمیر و بازدید سیستمهای انتقال نیرو و توزیع برق میباشد.
Electrician (General) برقکار عمومی / MLTSSL
شرح وظایف برقکار عمومی در استرالیا: نصب،راهاندازی، تست، نگهداری، تعمیر و سیم کشی تجهیزات الکتریکی و سیستمهای کنترل میباشد.
Electrician (Special Class) برقکار متخصص / MLTSSL
شرح وظایف برقکار متخصص در استرالیا: نصب و تعمیر مدارهای الکتریکی و الکترونیکی پیچیده میباشد.
Electronic Equipment Trades Worker نیروی ماهر تجهیزات الکترونیکی / MLTSSL
شرح وظایف نیروی ماهر تجهیزات الکترونیکی در استرالیا: نصب، نگهداری، تعمیر تجهیزات و سیستمهای الکترونیکی مانند تجهیزات صوتی و تصویری، سیستمهای سرگرمی خانگی، رایانهها و سیستمهای امنیتی الکترونیکی میباشد.
Electronic Instrument Trades Worker (General) نیروی ماهر ابزار دقیق الکترونیکی ( عمومی) / MLTSSL
شرح وظایف نیروی ماهر ابزار دقیق الکترونیکی در استرالیا: نصب، تعمیر، نگهداری ابزارهای الکترونیکی و سیستمهای کنترلی میباشد.
Electronic Instrument Trades Worker (Special Class) نیروی ماهر ابزار الکترونیکی (کلاس ویژه) / MLTSSL
شرح وظایف نیروی ماهر ابزار دقیق الکترونیکی در استرالیا: نصب، اصلاح، نگهداری و تعمیر ابزارهای پیچیده الکترونیکی و سیستمهای کنترل که شامل ترکیبی از اصول الکتریکی، الکترونیکی، مکانیکی، هیدرولیکی و پنوماتیک است.
لازم به ذکر است ارزیابی سازمان TRA شامل استعلام از مدارک تحصیلی و سوابق کاری میباشد، معمولاً زمان ارزیابی سازمان TRA حدوداً 120 روز میباشد که در صورت بالا بودن حجم کاری و دریافت پروندههای زیاد احتمال افزایش این مدت زمان هم میباشد.
با توجه به اینکه بسیاری از تکنسینهای برق یا الکترونیک فاقد مدارک دانشگاهی میباشند، در صورت ارائه سابقه کاری و اخذ مدرک دیپلم استرالیایی میتوانند برای ارزیابی این مشاغل توسط سازمان TRA اقدام کنند.
مهاجرت تکنسینهای برق و الکترونیک با ویزاهای Skill Worker استرالیا
ویزاهای مهارتی/کاری استرالیا برای تکنسینهای برق و الکترونیک
در واقع سریعترین و مطمئنترین روش مهاجرت به استرالیا برای تکنسینهای برق و الکترونیک، مهاجرت از طریق ویزایهای Skill worker میباشد:
- ویزای اقامت دائم 189
- ویزای اقامت دائم از طریق اسپانسر ایالتی 190
- ویزای اقامت موقت از طریق اسپانسر مناطق کم جمعیت یا فامیل 491
لازم به ذکر است مشاغل مورد نیاز استرالیا بر اساس اهمیت و میزان تقاضای بازار کار اولویتبندی و مرتبسازی شده است و در 3 لیست زیر طبقهبندی شده است:
- لیست MSTSL: برای شغلهای این لیست امکان اقدام برای ویزاهای اقامت دائم 189، اقامت دائم با اسپانسری 190 و اقامت موقت با اسپانسری مناطق کم جمعیت و فامیلی 491 وجود دارد.
- لیست STSSL: برای شغلهای این لیست امکان اقدام ویزاهای اقامت دائم با اسپانسری 190 و اقامت موقت با اسپانسری مناطق کم جمعیت 491 وجود دارد.
- لیست ROL: برای شغلهای این لیست امکان اقدام برای ویزای اقامت موقت با اسپانسری مناطق کم جمعیت 491 وجود دارد.
اکثر مشاغل تکنسنهای برق و الکترونیک در لیست مشاغل MSTSSL استرالیا هستند این به این معناست که این امکان برای شما وجود دارد برای اخذ دعوتنامه هر سه ویزا 189،190و 491 در صورت واجد شرایط بودن و اعلام شدن این رشتهها در لیست اسپانسری ایالتها و مناطق کم جمعیت استرالیا اقدام نمایید.
متقاضی در صورتی که اقوام واجد شرایط در استرالیا یا نیوزلند داشته باشند میتوانند برای اسپانسر فامیلی اقدام کنند.
لازم به ذکر است از نوامبر 2019، کلیه مناطق استرالیا به غیر از ملبورن، بریزبین و سیدنی کم جمعیت طبقهبندی شدهاند و از طریق خویشاوند و فامیل دارای اقامت دائم که در غیر از این سه شهر زندگی کند میتوان برای اسپانسری فامیلی اقدام کرد.
مزایای مهاجرتکنسینهای برق و الکترونیک از طریق ویزاهای کاری / Skill Worker استرالیا
از مهمترین مزایای مهاجرت تکنسینهای برق و الکترونیک به استرالیا از طریق ویزای Skill worker شامل موارد زیر میباشد:
- امکان مهاجرت همراه با خانواده
- امکان کار و تحصیل متقاضی و سایر همراهان
- امکان سفر نامحدود به استرالیا و از استرالیا
- در صورت واجد شرایط بودن امکان اقدام برای شهروندی استرالیا را دارند
شرایط و امتیازات تکنسینهای برق و الکترونیک برای مهاجرت از طریق ویزاهای Skill Worker استرالیا
همانطور که در بالا ذکر شد ویزاهای مهارتی Skill Worker استرالیا ویزاهای امتیاز محور هستند در واقع شانس شما برای دریافت دعوتنامه و ویزا را امتیازات شما مشخص میکنند. امتیازات ویزاهای کاری و مهارتی استرالیا به شرح زیر میباشد:
شرایط سنی تکنسینهای برق و الکترونیک برای مهاجرت به استرالیا
- ۱۸ تا ۲۴ سال ۲۵ امتیاز
- ۲۵ تا ۳۲ سال ۳۰ امتیاز
- ۳۳ تا ۳۹ سال ۲۵ امتیاز
- ۴۰ تا ۴۴ سال ۱۵ امتیاز
برای مثال سن ۲۴ سال و ۱۱ ماه هچنان همان ۲۵ امتیاز را دارد.
مدرک زبان مورد نیاز برای مهاجرت تکنسین برق و الکترونیک به استرالیا
- آیلتس ۶ جنرال یا PTE 46 یا معادل ۰ امتیاز (حداقل نمره زبان مورد نیاز برای مهاجرت به استرالیا میباشد)
- آیلتس ۷ جنرال یا PTE 66 یا معادل ۱۰ امتیاز
- آیلتس ۸ جنرال یا PTE 84 یا معادل ۲۰ امتیاز
امتیاز مدرک تحصیلی برای مهاجرت تکنسین برق و الکترونیک به استرالیا
- لیسانس ۱۰ تا ۱۵ امتیاز (بستگی به دانشگاه دارد)
- فوق دیپلم یا معادل ۱۰ امتیاز
امتیاز سابقه کاری تکنسین برق و الکترونیک برای مهاجرت به استرالیا
- سابقه کار از ۰ تا ۳ سال ۰ امتیاز
- سابقه کار از ۳ تا ۵ سال ۵ امتیاز
- سابقه کار از ۵ تا ۸ سال ۱۰ امتیاز
- سابقه کار ۸ سال به بالا ۱۵ امتیاز
امتیاز تکنسینهای برق و الکترونیک مجرد برای مهاجرت به استرالیا
تکنسینهای برق و الکترونیک مجرد، 10 امتیاز به دلیل مجرد بودن به امتیازاتشان اضافه میشود.
در صورتیکه مجرد باشید 10 امتیاز به امتیازاتتان اضافه میشود.
امتیاز همسر یا شریک زندگی تکنسین برق و الکترونیک برای مهاجرت به استرالیا
همسر یا شریک زندگی شما (Partner) میتواند در مهاجرت به استرالیا از طریق ویزاهای مهارتی Skill Worker 10 امتیاز به امتیازات شما اضافه کند در صورتیکه کد شغلی ایشان در لیست مشاغل تکنسینهای برق و الکترونیک باشد، سن ایشان کمتر از ۴۵ بوده، حداقل نمره ۶ آیلتس یا PTE 46 در هر مهارت (یا سایر آزمونهای مورد قبول استرالیا شامل CAE, TOFEL iBT) را داشته باشند و مدرک ایشان توسط سازمان مربوطه ارزیابی شود.
در صورتیکه همسر یا پارتنر شما فقط آیلتس 6 (IELTS 6) در هر مهارت یا معادلهای آن را ارائه دهند 5 امتیاز به پرونده شما اضافه میشود.
امتیاز اسپانسر ایالتی برای ویزای ۱۹۰ –۵ امتیاز
در صورتیکه شما برای دریافت دعوتنامه از طریق اسپانسر ایالتی اقدام نمایید 5 امتیاز به امتیازات شما اضافه میشود، در صورتی میتوانید برای دریافت دعوتنامه از طریق اسپانسری ایالتی اقدام نمایید که مشاغل تکنسینهای برق و الکترونیک در لیست مشاغل مورد نیاز یک ایالت اعلام شده باشد و شما واجد شرایط باشید در این صورت میتوانید برای اسپانسری ایالت اقدام نماید که در این صورت بعد از دریافت دعوتنامه از ایالت، دعوتنامه اداره مهاجرت برای شما صادر میشود.
امتیاز اسپانسری مناطق کم جمعیت و فامیلی برای ویزای 491 – 15 امتیاز
در صورتیکه شما برای دریافت دعوتنامه در مشاغل تکنسین برق و الکترونیک از طریق اسپانسری مناطق کم جمعیت یا فامیلی اقدام نمایید 15 امتیاز به امتیازاتتان اضافه میگردد لازمه اقدام برای اسپانسری مناطق کم جمعیت آن است که این مشاغل تکنسینهای برق و الکترونیک در لیست مشاغل مورد نیاز مناطق کم جمعیت اعلام شده باشد و شما واجد شرایط اقدام برای اسپانسری این مناطق باشید.
همچنین در صورتیکه شما فامیلی مقیم در مناطق کم جمعیت استرالیا داشته باشید میتوانید برای دریافت دعوتنامه از طریق اسپانسری مناطق کم جمعیت اقدام نمایید. لازم به ذکر است از نوامبر 2019 کلیه استرالیا به غیر از سه شهر ملبورن، بریزبین و سیدنی کم جمعیت در نظر گرفته شده است.
کسب نمره قبولی در آزمون NAATI-5 امتیاز
در صورتی که شما در آزمون ناتی شرکت کنید و نمره قبولی را به دست بیاورید 5 امتیاز به امتیازاتتان اضافه میگردد.
چگونه تکنسین برق و تکنسین الکترونیک میتوانند برای ویزاهای Skill Worker اقدام نمایند؟
مهاجرت تکنسینهای برق و الکترونیک از طریق ویزاهای مهارتی Skill worker شامل مراحل زیر میباشد:
1- مرحله ارزیابی:
مدارک لازم جهت مرحله ارزیابی به شرح زیر میباشد:
- مدارک هویتی شامل پاسپورت با بیش از 6 ماه اعتبار (در صورت تغییر نام ارائه مدارک مربوطه)
- سوابق تحصیلی آکادمیک شامل دانش نامه و ریز نمرات
- هرگونه مدرک یا گواهینامه مرتبط
- سوابق کاری شامل نامه شرح وظایف، مدارک پرداخت مانند بیمه، ریزحساب، فیش حقوقی و مالیات
- Employment Template های تکمیل و امضا شده
- کاتالوگ، کارت شرکت، قبض تلفن یا هر آنچه که مربوط به شرکت و محل کارتان باشد
لازم به ذکر است ارزیابی سازمان TRA و مشاغل تکنسین برق و الکترونیک نیازی به ارائه مدرک زبان در مرحله ارزیابی ندارند و متقاضی باید پس از دریافت جواب مثبت ارزیابی مدرک زبان مورد نیاز را ارائه دهد.
برای ارزیابی سازمان TRA نیازی به ارائه مدارک کاغذی نمیباشد و اسکن کلیه مدارک در قالب اپلیکیشن ارزیابی این سازمان ارسال میشود .
لازم به ذکر است کلیه مدارک مورد نیاز در پروسه مهاجرت به استرالیا باید انگلیسی باشد و مدارک فارسی باید ترجمه گردند، ترجمههای مورد قبول استرالیا باید دارای تأییدیه دادگستری یا NAATI باشند و مهر مترجم به تنهایی قابل قبول نیست.
2- ثبت Expression of Interest (EOI) و دریافت دعوتنامه
بعد از اخذ ارزیابی مثبت و ارائه مدرک زبان مورد نیاز در صورتیکه شما متفاضی ویزای 189 میباشید، با شرکت در راندهای دعوتنامه که عموماً نیمه اول هر ماه میلادی به صورت سیستمی بدون دخالت عامل انسانی انجام میشود، میتوانبد برای دریافت دعوتنامه اقدام نمایید.
سیستم صدور دعوتنامه برای این نوع ویزا به این صورت است که پروندهها بر اساس بالاترین امتیاز و تاریخ درخواست EOI در صف هر رشته قرار میگیرند و با توجه به ظرفیت تعیین شده برای هر رشته در هر راند، سیستم شروع به صدور دعوتنامه میکند.
3- اعلام کد شغلی
در صورتی که شما متقاضی ویزاهای اسپانسر ایالتی 190 و اسپانسر مناطق کم جمعیت 491 میباشید بعد از ثبت درخواست (EOI) در سایت سازمان مهاجرت استرالیا، باید برای اسپانسری اقدام نمایید که لازمه آن اعلام کد شغلی شما در لیست مشاغل مورد نیاز یک ایالت یا منطقه کم جمعیت منطبق با شرایط شما میباشد که در صورت واجد شرایط بودن باید ابتدا برای اسپانسری ایالت اقدام نمایید و در صورت تأیید ایالت، دعوتنامه از سوی سازمان مهاجرت برای شما صادر میشود.
در صورتیکه متقاضی ویزای اسپانسر فامیلی 491 هستید باید فامیل یا خویشاوند واجد شرایطی دارای اقامت دائم یا شهروندی استرالیا یا نیوزلند داشته باشید در این صورت میتوانید با ثبت درخواست این نوع ویزا در سایت سازمان مهاجرت استرالیا برای دریافت دعوتنامه اقدام نمایید، سیستم دریافت دعوتنامه برای این نوع ویزا همانند ویزای 189، شرکت در راندهای دعوتنامه و قرار گرفتن در صفهای هر کد رشته بر اساس امتیاز و تاریخ ثبت در خواست EOI میباشد که اوایل هر ماه برگزار میشود.
با توجه به اینکه مشاغل تکنسینهای برق و الکترونیک جر مشاغل پر طرفدار و پر متقاضی استرالیا نمیباشد، شانس شما برای دریافت دعوتنامه با حداقل امتیازات چه به صورت مستقیم و چه از طریق اسپانسری بیشتر میباشد.
مرحله چهارم: لادج و ثبت پرونده در سایت سازمان مهاجرت استرالیا
در این مرحله که مرحله نهایی برای دریافت ویزا میباشد کلیه مدارک شما و همراهانتان شامل فرمها، مدارک هویتی، سوابق علمی و کاری شما جهت بررسی نهایی برای سازمان مهاجرت استرالیا ارسال میگردد. لازم به ذکر است آفیسرهای مهاجرت در این مرحله در صورت داشتن ابهام در رابطه با ادعاها و مدارک موجود در پرونده شما، اجازه درخواست مدارک یا توضیح دارند.
در مرحله آخر بعد از لادج پرونده و قبل از صدور ویزا با دریافت درخواست آزمایشات پزشکی، گواهی عدم سوء پیشینه و مدرک زبان همراهان بالای 18 سال، در صورت نداشتن مشکل پزشکی و سوء پیشینه میتوان صدور ویزا را قطعی دانست.
هزینه مهاجرت تکنسین برق و الکترونیک به استرالیا از طریق ویزاهای مهارتی Skill Worker
هزینههای دولتی ویزای مهارتی Skill Worker استرالیا بسته به نوع ویزا و تعداد افراد خانواده شما متفاوت میباشد. لازم به ذکر است هزینههای اعلام شده طبق آخرین اطلاعیه سازمانهای ارزیابی و سازمان مهاجرت استرالیا در حال حاضر به شرح زیر میباشد:
هزینه ارزیابی سازمان TRA:
هزینه ارزیابی سازمان TRA برای کدهای شغلی تکنسین برق و الکترونیک 1000 دلار استرالیا میباشد.
هزینه لادج پرونده برای ویزای 189:
- متفاضی اصلی: 045 دلار استرالیا
- همراه بالای 18 سال:020 دلار استرالیا
- همراه زیر 18 سال:1.015 دلار استرالیا
هزینه لادج پرونده برای ویزاهای 190 و 491:
- متفاضی اصلی: 045 دلار استرالیا
- همراه بالای 18 سال:025 دلار استرالیا
- همراه زیر 18 سال:1.010 دلار استرالیا
همچنین برخی از ایالتها جهت اسپانسری و بررسی پروندهها هزینه دریافت میکنند که این مبلغ برای ایالتهای مختلف، متفاوت است و سالانه احتمال تغییر دارد. ولی در حال حاضر زیر 500 دلار استرالیا میباشد.
در ضمن دریافت این ویزاها، مشمول هزینههای دیگری مانند هزینه ترجمه مدارک، آزمایشات پزشکی، گواهی عدم سوء پیشینه و اثر انگشت شما و همراهانتان است.
نکته حائز اهمیت، امکان متغیر بودن هزینههای مهاجرت میباشد. در واقع سالانه هزینهها توسط سازمانهای مطبوع بازنگری میگردد و امکان تغییر وجود دارد.
بازار کار تکنسینهای برق و الکترونیک در استرالیا
در سالهای اخیر فرصتهای شغلی تکنسینهای برق و الکترونیک در کل دنیا رو به رشد میباشد با توجه به اینکه از اتصال به اینترنت بیسیم و خود رایانه گرفته تا چراغهای بالای سر، سیستم تهویه که هوا را در گردش دارد، بیشتر وسایل و تجهیزاتی که هر روز با آنها در ارتباط هستید به برق متکی هستند.
نیاز به تکنسینهابی برق و الکترونیک و تخصص این افراد پر اهمیت به شمار میرود و جایگاه ویژهای در بازار کار کشورهای مختلف به ویژه استرالیا که از پیشگامان تکنولوژیهای نوین در دنیا میباشد، دارد.
وقتی برق در یک ساختمان اداری، فروشگاه یا خانه قطع میشود، بلافاصله در خواست یک برقکار یا تکنسین الکترونیک میشود.
فرصتهای شغلی تکنسینهای برق و الکترونیک به غیر از تعمیرات و نگهداری سیستمهای برقی، تکمیل پروژههای ساختمانی، کار در کارخانهها و کار با منابع جایگزین برق نیز میباشد. همچنین با تولید برق جایگزین – انرژیهای خورشیدی و بادی – برای نصب و اتصال این منابع جایگزین برق به خانهها و شبکههای برق طی دهههای آینده بازار کار جدیدی برای تکنسینهای برق و قدرت ایجاد میگردد. در نتیجه انتظار میرود که فرصتهای شغلی برق کاران در آینده نیز افزایش یابد.
فقط به اطراف خود نگاه کنید. ما به روشهای مختلفی به برق متکی هستیم حتی برای اینکه همه تجهیزات، وسایل لوکس به درستی کار کنند، باید توسط یک برق کار یا سیمکش نصب شود. پیش بینی میشود از سال 2018 تا 2028 اشتغال در زمینه برق در استرالیا بیش از 10 درصد رشد کند.
طبق آمار اداره کار استرالیا تعداد تکنسینهای برق و الکترونیک شاغل در سال 2018 از 156400 نفر به 163500 نفر در سال 2023 خواهد رسید و تعداد 26000 موقعیت شغلی در 5 سال آینده برای تکنسینهای برق و الکترونیک ایجاد خواهد شد که معادل 5200 فرصت شغلی جدیدی در هر سال برای تکنسینهای برق و الکترونیک در بازار کار این کشور است.
مهارتهای لازم تکنسین برق و الکترونیک برای ورود به بازار کار استرالیا چیست؟
عموماً شرح وظایف تکنسینهای برق و الکترونیک در بازار کار استرالیا شامل نصب و راهاندازی، انجام تستهای فنی، نگهداری تجهیزات الکتریکی، انجام سیمکشیهای تجهیزات الکتریکی، فعالیت فیزیکی برای جابجایی ابزارآلات و وسایل و همچنین نصب تجهیزات، نظارت بر پروسه انجام کار، نظارت بر فعالیت سایر نیروها و همچنین نظارت بر روند تکمیل پروژه و نیز حضور میدانی موثر در محل کار یا پروژه است.
با توجه به اینکه فرصتهای کاری مناسبی برای تکنسینهای برق و الکترونیک در صنایع مختلف استرالیا مانند صنعت ساختمان و بعد از آن به ترتیب صنایع ساخت و تولید، معدن، صنایع آب، برق و گاز وجود دارد، همواره برای استخدام در شرکتهای معتبر و شرایط بهتر در بازار کار این مشاغل رقابت قابل توجهی وجود دارد.
از همین رو عضویت در انجمن برق استرالیا میتواند ورود تکنسینهای الکترونیک و برق به بازار کار استرالیا را تسهیل نماید همچنین گذراندن دوره کار آموزی، سپری کردن آزمونهای روانسنجی و استعداد در کنار داشتن گواهینامه رانندگی از شرایط مورد نیاز برای ورود به بازار کار استرالیا میباشد.
لازم به ذکر است در صورت داشتن تخصص در حوزههای زیر امکان یافتن شغلی بهتر با در آمد بالاتری در بازار کار استرالیا برای تکنسینهای برق و الکترونیک وجود دارد:
- تابلوهای برق صنعتی
- برق خطوط آهن
- نصب کننده آرماتور
- سیمپیچ هسته
در آمد تکنسین برق و الکترونیک در استرالیا چقدر است؟
با توجه یه اینکه استرالیا از میانگین سرانه درآمد بالایی برخورد است و در بین کشورهای جهان دهمین کشور با سرانه درآمد بالاست، تکنسینهای برق و الکترونیک در این کشور از در آمد بالایی برخوردار هستند، میانگین حقوق یک تکنسین برق یا الکترونیک 79463 دلار در سال میباشد.
لازم به ذکر است میانگین حقوق سالیانه تکنسینهای تازه کار 61078 دلار، تکنینهای با 10 سال سابقه کاری 82.875 دلار و افراد با تجربه تا سقف 129552 دلار میباشد که در نمودار زیر نمایش داده شد است:
با وجود مشابهتهای بسیاری که در شرح وظایف تکنسینهای برق و تکنسینهای الکترونیک و سایر مشاغل این حوزه وجود دارد در بازار کار استرالیا هر یک از این مشاغل جداگانه و با شرح وظایف مشخصی طبقبندی شدهاند که متناسب با شرح وظایف در نظر گرفته شد برای هر عنوان میانگین حقوق دریافتی در سال به شرح زیر است:
لازم به ذکر است خانمها 2 در صد از شاغلین این حوزه را در بازار کار استرالیا به خود اختصاص داده اند و 98 در صد باقیمانده ظرفیت بازار کار تکنسینهای برق و الکترونیک در استرالیا به آقایان اختصاص یافته است همچنین میانگین سن شاغلین این حوزه 25-34 سال میباشد.
بهترین ایالت برای مهاجرت تکنسین برق و الکترونیک در استرالیا کجاست؟
با توجه به اینکه یافتن کار و کسب درآمد مناسب از دغدغههای اصلی مهاجران در بدو ورود به استرالیا میباشد، میتوان ایالتهای استرالیا را با توجه به فرصتهای شغلی و پتانسیلهای موجودشان برای جذب تکنسینهای برق و الکترونیک به ترتیب زیر اولویتبندی کرد:
با توجه به اینکه عمده جمعیت استرالیا در ایالتهای NSW و ویکتوریا به ویژه شهرهای سیدنی و ملبورن ساکن هستند و صنایع و شرکتهای بزرگی در این مناطق مستقر هستند مشاغل تکنسینهای برق و الکترونیک بازار کار خوبی در این شهرها دارند، با توجه به اینکه فرصتهای شغلی تقاضای برآورده نشده نیروی کار در اقتصاد میباشد، میتوان گفت فرصتهای شغلی تکنسینهای برق و الکترونیک در شش ماه گذشته در NSW و ویکتوریا افزایش قابل توجهی داشته است. همچنین در ایالتهای استرالیا جنوبی و کوئینزلند تقاضا برای استخدام تکنسینهای برق و الکترونیک رو به افزایش میباشد.
میانگین درآمد تکنسینهای برق و الکترونیک در ایالت NSW ،29.3% بیشتر از حداقل حقوق استرالیا میباشد بالاترین در آمد را نسبت به سایر ایالتها دارند و تکنسینهای برق و الکترونیک در قلمرو شمالی و مرکزی میانگین حقوق کمتری دریافت میکنند این در حالی است که هزینههای زندگی در این مناطق هم کمتر از شهرهای بزرگی مثل سیدنی و ملبورن میباشد.
مشاوران ما در سازمان مهاجرتی کوچ در کل پروسه مهاجرت به استرالیا در کنار شما هستند تا با ارائه مشاوره تخصصی بهترین، ارزانترین و سریعترین راهکارها را خدمت شما ارائه دهند.